Promovendum inboedelverzekering: 5 voordelen


Wist u een gemiddelde inboedel waarschijnlijk al 30.000 euro waard is?* En voor hogeropgeleiden is dit vaak nog hoger! Het kost dus een hoop als er thuis brand uitbreekt en u alles opnieuw moet kopen. Gelukkig kunt u uw spullen goed verzekeren met een inboedelverzekering. Promovendum biedt een supervoordelige! Benieuwd? Lees verder!

Promovendum inboedelverzekering

Voor een lage premie, uw inboedel goed verzekerd:

✔ Schade door brand

Bij een flinke keukenbrand is er al snel sprake van brand, rook en waterschade. En de schade? Al snel duizenden euro’s. Gelukkig valt ook brandschade onder de Promovendum inboedelverzekering. Of het nu wordt veroorzaakt door een ongeluk in huis of bijvoorbeeld bliksem.

✔ Diefstal, beroving en vandalisme

Schade ontstaat niet altijd door een ongeluk. Het kan ook zijn dat er iemand anders verantwoordelijk is. Stel dat u aan de andere kant van de wereld zit, en er wordt bij u thuis ingebroken? Met de Promovendum inboedelverzekering is dit gewoon meeverzekerd. Zo kunt u met een gerust hart op het vliegtuig stappen.

✔ Stormschade

Wist u dat de schade landelijk gezien al snel in de miljoenen euro’s loopt? Een paar keer per jaar krijgen we in Nederland te maken met een heuse storm. Wanneer er door storm schade ontstaat aan uw inboedel, krijgt u dit met de Promovendum inboedelverzekering vergoed.

✔ Smartphones en tablets en andere aparatuur

Zijn er tegenwoordig nog huishoudens zonder smartphones of tablets? Het antwoord is waarschijnlijk nee! Deze devices zijn al snel 500 euro waard. Én ze maken deel uit van uw inboedel. U kunt ze daarom eenvoudig meeverzekeren in uw Promovendum inboedelverzekering. Met onze allrisk inboedelverzekering zelfs tegen val- en stootschade door eigen schuld!

✔ Garantie tegen onderverzekering: laat uw inboedel berekenen

Koopt u een design bank of grotere televisie? Dan is uw inboedel in één klap meer waard. Maar u heeft waarschijnlijk geen zin om bij elke aankoop de dekking van uw inboedelverzekering te wijzigen. Bij Promovendum kunt u de waarde van uw inboedel laten berekenen. Dan krijgt u een garantie tegen onderverzekering, zodat u nooit te weinig verzekerd bent.

Sluit uw inboedelverzekering in één klik af!

Benieuwd naar de voordelige premie die hierbij hoort? Bereken het in 1 minuut! Heeft u al een inboedelverzekering? Dan regelen wij de overstap voor u. U hoeft zelf niets te doen!

* Gebaseerd op de gemiddelde inboedelwaarde binnen Nederlandse huishoudens volgens het CBS.

Interessant artikel? Delen mag!