Groei Promovendum biedt voordeel voor klanten


Elk jaar in deze periode verschijnen in de media berichten over de aantallen verzekerden die zijn overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Volgens Zorgverzekeraars Nederland (dit is de branchevereniging van alle zorgverzekeraars in Nederland) is 7,5 procent van de verzekerden van verzekeraar veranderd. Dat zijn ongeveer 1,2 miljoen mensen.

Opzeggen kon tot 1 januari van dit jaar. André Rouvoet, de voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, is van mening dat verzekerden dit jaar scherper hebben gekeken naar hun lopende zorgverzekering. Promovendum vindt dit een goede zaak. Doordat er steeds scherper naar onze performance gekeken wordt, moeten wij continu focussen op onze kwaliteit van dienstverlening en het optimaliseren van onze verzekeringspakketten. Wij zorgen ervoor dat deze zoveel mogelijk aansluiten op wat onze klanten vragen. Een precies beeld van het percentage klanten dat naar een andere zorgverzekeraar is overgestapt kunnen wij op dit moment nog niet geven. Wat echter nu al zeker is, is dat dit percentage bij Promovendum lager ligt dan het landelijk gemiddelde.

Wij vragen steekproefsgewijs aan onze klanten de reden van hun overstap. Met de antwoorden proberen wij onszelf elke keer weer te verbeteren. De steeds verder uitgebalanceerde dekking van onze aanvullende verzekeringen is daar een voorbeeld van. Een van de voordelen van de groei van Promovendum is dat naarmate wij meer klanten vertegenwoordigen, wij des te meer specifieke kortingen en service-arrangementen voor hen kunnen bedingen.

Interessant artikel? Delen mag!