Geen kilo erbij op vakantie? Compenseer!


Vakantievieren betekent voor veel mensen even extra genieten van het leven. Hierbij eten we vaak net wat meer en net wat ongezonder dan thuis. Gevolg: extra vakantiekilo’s! Onnodig, want door bewuste keuzes te maken en af en toe wat extra te bewegen, kunt u genieten én fit blijven tijdens uw vakantie. Promovendum laat zien hoe.

Gezond genieten!

Natuurlijk mag het allemaal wat lekkerder en uitgebreider wanneer u op vakantie bent, maar zorg dat u ook regelmatig voor een gezonde optie kiest. Ontbijt bijvoorbeeld niet dagelijks met croissants, maar neem ook eens yoghurt met vers fruit. Tijdens het avondeten is het verleidelijk om regelmatig voor zo’n heerlijke Italiaanse pizza te kiezen, maar ook een Italiaanse salade met gegrilde kip en olijven smaakt heerlijk, en is een stuk gezonder!

Compenseren

Gaat u toch voor een wat ongezondere optie? Kies dan een leuke activiteit om de extra calorieën te compenseren. Wist u dat u met 35 minuten badmintonnen dat croissantje alweer verbrand heeft? En dat een strandwandeling van een uurtje de calorieën van een portie friet met saus volledig compenseert? Actief bezig zijn is leuk én zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van alle lekkernijen die uw vakantiebestemming te bieden heeft.

Inspiratie nodig? Onderstaande snacks kunt u compenseren met de volgende activiteiten!

tabel

Wilt u helemaal zorgeloos op vakantie? Kies voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering. Maar welke is voordeliger? Lees het in 1 minuut.

Interessant artikel? Delen mag!