De winter door met pechhulp van Promovendum: 5 redenen


We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat de winter nu écht begonnen is. In deze periode is de kans op autopech een stuk groter. U zou niet de eerste zijn die door sneeuw, vrieskou of ijzel langs de kant komt te staan. Goede pechhulp is juist nu éxtra belangrijk. Bekijk de 5 redenen om vandaag nog te kiezen voor pechhulp van Promovendum.

Pechhulp Promovendum

1. Ook pechhulp voor uw eigen deur

De meest voorkomende reden voor autopech in de winter? Met stip op 1 staan accuproblemen. Bij temperaturen rond het vriespunt levert de accu nog maar een deel van zijn capaciteit. Het komt dus regelmatig voor dat een auto ‘ineens’ niet meer start. U komt er meestal voor uw eigen deur al achter, nadat uw auto een nacht lang in de kou heeft gestaan. Dan is het belangrijk dat u bij pech ook voor de deur geholpen wordt. Met pechhulp van Promovendum hoeft u zich hier geen zorgen over te maken! U wordt gewoon in uw eigen woonplaats geholpen. Terwijl u binnen wacht met een kopje koffie, helpen wij u zo snel mogelijk weer op weg.

2. 24/7 bereikbaar, altijd snel geholpen

Een uur wachten op hulp? Liever niet! Zéker niet in deze temperaturen. Gelukkig zijn we in de meeste gevallen al binnen 30 minuten ter plaatse. Via een speciaal pechhulpnummer bereikt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week. Meestal helpen we u direct weer op weg. Is het probleem ter plaatse niet op te lossen? Dan slepen we uw auto naar een locatie naar keuze. De sleepkosten nemen wij voor onze rekening. Daarnaast zorgen wij wanneer uw auto jonger dan 12 jaar oud is, dat er gratis vervangend vervoer voor u klaarstaat.

20% lagere autopremie?

Bereken in 1 minuut

3. Nederland én Europa: breid uw pechhulp eenvoudig uit!

Vertrekt u binnenkort op autovakantie naar het buitenland? U kunt uw pechhulp bij Promovendum eenvoudig uitbreiden naar Europadekking. U heeft dan recht op hulp bij pech in alle landen vermeld op uw groene kaart. (Oftewel heel Europa!) We werken hiervoor samen met een van de grootste alarmcentrales in Europa. En bent u het Franse of Duitse woord voor dynamo of accu even kwijt? Geen probleem! Bij autopech in het buitenland wordt u telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan. Wel zo makkelijk!

4. Een écht lage premie, zonder duur lidmaatschap!

Een mooi lijstje met voordelen. Maar daarvoor wilt u vast niet de volle mep betalen. Of vast zitten aan een duur lidmaatschap. Gelukkig hoeft dat ook niet! Vanaf 5,25 euro bent u bij Promovendum verzekerd van goede pechhulp.

5. Gratis overstapservice

Heeft u al een pechhulpverzekering en wilt u graag overstappen? Geen enkel probleem! Wij zeggen uw huidige pechhulp gratis voor u op en laten uw nieuwe verzekering op het juiste moment ingaan. U heeft hier zelf geen omkijken meer naar.

Ga voor de voordelige pechhulp van Promovendum

Met pechhulp van Promovendum staat u deze winter niet in de kou! Bereken direct uw premie en vraag vandaag nog uw pechhulp aan.

Interessant artikel? Delen mag!