tuinfeest

Bespaartips: Geld besparen met de Folder App, Afas Personal en Scoupy!

Gepubliceerd op 07-08-2013
1008 keer gelezen

Hoe is het gesteld met je spaarvarken? Goed gevuld of nagenoeg leeg? Veel gezinnen hebben geen goed gespekte spaarrekening. Bijna 45% van alle huishoudens heeft niet genoeg spaargeld om financiële tegenvallers op te vangen. Een kwart blijkt totaal geen buffer te hebben. Dit blijkt uit een onderzoek van econoom M. Mastrogiacomo van de Vrije Universiteit te Amsterdam (2013). Ook hoger opgeleiden hebben minder geld achter de hand door de crisis en de groeiende werkeloosheid. Gelukkig kun je geld sparen door te besparen. De vraag ‘Hoe bespaar ik geld?’ wordt beantwoord door 3 vernieuwende bespaartips van Promovendum!

Drie bespaartips anno 2013

 

Tip 1: Bespaar geld met de Folder app

In folders kun je mooie aanbiedingen vinden, zodat je gemakkelijk geld kunt besparen. Alhoewel gemakkelijk? Je moet bergen papierwerk doorspitten. Dat papierwerk is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je humeur. Je raakt namelijk al snel het overzicht kwijt. De oplossing: Folder App van Folders.nl. Een mooie app voor je Ipad, Iphone of Android smartphone. De mogelijkheden van Folder App:

 

  • Alle reclamefolders bekijken naar keuze en interessante aanbiedingen opslaan (boodschappenlijstje)
  • Een notifier ontvangen als er een favoriete aanbieding dreigt te verlopen
  • Meteen via GPS zoeken naar de openingstijden en dichtstbijzijnde winkellocatie

 

bespaartips apps

 

Tip 2: Houd een digitaal huishoudboekje bij!

Hoe bespaar ik geld? Onder andere door een huishoudboekje bij te houden. Het klinkt misschien als een ouderwetse bespaartip, maar dat is het zeker niet. Je kunt doeltreffend geld sparen, wanneer je weet wat je inkomsten en uitgaven zijn. Met een digitaal huishoudboekje kun je uitgaven indelen per categorie. Handig: per categorie kun je een budget instellen, zodat je niet te veel geld uitgeeft. Consumentenbond heeft ‘Afas Personal’ bekroond als het beste digitale huishoudboekje. De mogelijkheden van Afas Personal:

 

  • Importeren van spaarrekeningen en betaalrekeningen
  • Doelen stellen én behalen voor specifieke uitgaven
  • Alle inkomsten en uitgaven maandelijks grafisch weergegeven (per categorie)

 

Tip 3: Bespaar op uitjes en producten met Scoupy

Waarschijnlijk ben je wel bekend met Groupon en Vakantieveilingen. Je kunt met deze websites via internetbankieren korting krijgen op etentjes, dagjes uit en diverse producten. Maar Scoupy is dé nieuwkomer op de markt. Scoupy verzamelt veel aanbiedingen bij je  in de buurt en biedt online kortingsbonnen. Er zijn duizenden gratis kortingsbonnen online beschikbaar voor webshops, horeca, dagjes uit en winkels in de buurt. Gebruikers van Scoupy krijgen, nadat de kortingsbon op de smartphone getoond is, de korting bij de kassa.De mogelijkheden van Scoupy:

 

  • Toont met de GPS-functie een kaart met alle kortingacties in de directe omgeving van de gebruiker
  • Zoeken op kortingsacties in heel Nederland
  • Favoriete kortingsbonnen van Scoupy kun je bewaren

Meer lezen? Schrijf je in!

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail