Hyundai autoverzekering

Benieuwd? Vul uw kenteken in

Wilt u uw Hyundai extra voordelig verzekeren? En wilt u goed geholpen worden als er iets gebeurt? Sluit dan uw autoverzekering af bij Promovendum.

Dit krijgt u bij Promovendum


Zeer lage premie

Onze autopremie is standaard zeer laag. Maar nu bieden we een extra lage premie! Als u voor 1 juli overstapt naar Promovendum, verlagen we uw huidige autopremie met 25% (zie voorwaarden). Uw overstap regelen wij.

24/7 hulp

Kiest u voor een Hyundai autoverzekering bij Promovendum? Dan kiest u voor kwaliteit. Waaronder 24/7 hulp bij spoed, een gratis leenauto bij autoschade, haal- en brengservice, garantie op reparaties en veel meer.

Beoordeeld met een 9

Promovendum scoort hoog op het gebied van klanttevredenheid. Wij zetten elke dag alles op alles voor onze klanten. Voor betere voorwaarden, service én mooie kortingsregelingen.

Uw Hyundai extra voordelig verzekeren?


Bereken in 1 minuut

Kies uw dekking

U heeft de keuze uit WA, WA beperkt casco of een allrisk autoverzekering. We leggen hieronder de verschillen uit. Liever persoonlijk advies? Bel 078 648 13 13.

WA verzekering


Een WA autoverzekering is voor iedereen met een auto verplicht. U bent hiermee verzekerd voor schade aan andere auto's, personen en objecten. Is uw Hyundai ouder dan 10 jaar? Dan is een WA verzekering meestal voldoende.

WA + verzekering


Met WA + (beperkt casco) bent u met uw Hyundai uitgebreider verzekerd. Naast schade aan derden en diefstal bent u bijvoorbeeld ook verzekerd voor ruit-, storm- en hagelschade. Ook krijgt u een gratis leenauto bij autoschade.

Allriskverzekering


Uw Hyundai is optimaal verzekerd met een allrisk autoverzekering (WA + volledig casco). U bent hierbij ook verzekerd voor bijvoorbeeld schade aan uw eigen auto en vandalisme. Ook bent u verzekerd voor omslaan, slippen en te water raken.

25% korting op uw huidige autopremie?Bereken mijn premie

Deze informatiepagina is zorgvuldig voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Alle voorwaarden bekijken? Bekijk hier de downloads van de autoverzekering.