Meisje speelt in tuin

Aansprakelijkheids­verzekering ervaringen

Bekijk hieronder de ervaringen van Promovendum klanten met een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je ook jouw ervaring delen? Dat kan via ons klanttevredenheidsformulier.

 

Deel jouw ervaring

Review spelregels

  • We plaatsen alleen reviews van klanten.
  • Alle reviews worden geplaatst, zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan het privacybeleid.
  • Als je jouw review hebt gegeven, wordt deze door een medewerker bekeken en binnen 3 werkdagen getoond.
8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Als ik online declareer kan ik de declaratie niet meer terugzien. Het zou prettig zijn als ik dit terug kan zien op het 'inloggedeelte' van de site.Ik dacht namelijk aangegeven te hebben dat nota aan zorgverlener betaald moest worden terwijl er nu aan mij wordt uitbetaald. Dit geeft onduidelijkheid. Tevens werd nota niet volledig vergoed terwijl dit volgens gekozen pakket wel zou moeten. Zojuist gebeld met medewerker serviceteam. Zij laat het herstellen maar kan vreemd genoeg niet aangeven hoe lang dit duurt. Ik hoop dat dit niet vaker voor komt.

Frijters uit Etten-Leur, 5 maart 2014

Reactie Promovendum 05/03/2014

Beste heer Frijters, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Declareren is super eenvoudig en de verwerking gaat snel en correct

RHTM uit Zutphen, 5 maart 2014

Wij zij zeer tevreden.

J.J.van uit Dinteloord, 5 maart 2014

Positief. Met name steeds vlotte reactie op mijn vragen en vlotte afhandeling van de schadevergoeding.

A uit Arnhem, 4 maart 2014

Snel,online en duidelijk.Declaratie online ingediend, bevestiging ontvangen, binnen een week afgehandeld.
Prima!

Carry uit Apeldoorn, 4 maart 2014

Ik ben niet handig met de computer, een dochter heeft geholpen met scannen.
Maar begrijp ik dat dat eigenlijk helemaal niet hoeft als ik gebruik maak van het declaratieformulier?

Corrie uit Pijnacker, 4 maart 2014

Ik ben zo blij dat ik online mijn zorgkosten kan declareren! Het gaat heel makkelijk en snel. Ik vond het ook al een beetje overdreven om 4 formulieren te moeten invullen voor alle gezinsleden. Het lijkt me ook kostenbesparend dat we niet meer alle 4 afzonderlijk per post ons declaratie overzicht kregen op (in mijn ogen) duur papier.

E. uit Spanbroek, 4 maart 2014

Zeer tevreden over het zorgteam van promovendum, emails worden direct beantwoord.

Monique uit Almere, 4 maart 2014

Erg prettig om digitaal te kunnen declareren. Snel en gemakkelijk.

Wilhelmus uit Venray, 3 maart 2014

Met name de bijzonder snelle afhandeling verdient een pluim! Schadeclaim is per ommegaande afgehandeld en uitgekeerd,

Gijs uit Achterveld, 3 maart 2014

Zeer overzichtelijke voorwaarden, duidelijke website. Zeer soepele en snelle overstapservice.

Marc uit Heemstede, 3 maart 2014

Binnen een week heb ik mijn geld gekregen. Knappe prestatie. En het online declareren gaat ook heel gemakkelijk. Het bespaart mij een postzegel en een wandeling door de regen.

E. uit Sassenheim, 3 maart 2014

In eerste instantie vlotte reactie op mijn vraag over late declaratie. Toen ik via email hierover meer informatie probeerde te krijgen bij de afzender kreeg ik geen antwoord meer.
Dat is intussen aantal weken geleden. Puur slecht dus. J. Riedstra

J. uit Emmeloord, 2 maart 2014

Reactie Promovendum 03/03/2014

Beste heer Riedstra, ons serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om u verder te informeren.

1e Ingediende nota wordt niet uitbetaald met opmerking dat dit bedrag reeds eerder is gedeclareerd en/of vergoed aan een ander. Zonder aan te geven aan wie dit is uitgekeerd.
Mijn zorgverlener weet van niets.
Zal hier nog contact over opnemen met het serviceteam.

J uit Deventer, 1 maart 2014

Reactie Promovendum 03/03/2014

Beste heer Kil, ons serviceteam zal vandaag contact met u opnemen.

e-mail over de declartie betrof een totaal andere (oude) declaratie met als gevolg dat ik er weinig meer van begrijp. Het juiste bedrag is namelijk wel overgemaakt maar dit kwam niet overeen met de declaratie

Bas uit Aerdenhout, 1 maart 2014

Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zo'n snelle afhandeling zonder gedoe. Prima service.
Wij zijn nu achteraf dus blijkt, prima verzekerd

Marc uit Lith, 1 maart 2014

Ik waardeer zeer de snelheid van afhandeling. On line declareren werkt snel, ontvangstbevestiging prima. Enige kritiek: het is niet duidelijk waarom niet alle kosten worden vergoed. De informatie op de website daarover is veel zoekwerk en leidt niet tot een duidelijke oplossing.

G.J. uit Hoofddorp, 28 februari 2014

Onduidelijk of de wijziging autoverzekering via speciaal "formulier" wijziging autoverzekering doorgevoerd was, of pas na mijn email contact

De uit Oosterbeek, 27 februari 2014

Reactie Promovendum 27/02/2014

Beste heer de Graaff, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Slecht, een standaardreactie ontvangen.

Brigitte uit Barneveld, 27 februari 2014

Reactie Promovendum 27/02/2014

Beste mevrouw Verweij, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt contact met u op.

Prima en heel snel geholpen!! hartelijk dank.

M.mannoni uit Ridderkerk, 27 februari 2014

Goed initiatief en voor gebruikers makkelijk uitvoerbaar.
Vraag me alleen af waarom de factuur van de zorgverlener niet direct naar zorgverzekering gaat / kan

Michel uit Millingen aan de Rijn, 27 februari 2014

Ik hoor altijd bij die 1% die langer dan 5 werkdagen moet wachten. Verder geen klachten.

Ronald uit Nijverdal, 27 februari 2014

Valt heel erg tegen. Ingediende declaratie werd geweigerd, terwijl ik voorheen bij VGZ de medicatie wel vergoed kreeg.
Ik ben zelf tandarts dus ik weet een beetje hoe de gezondheidszorg in elkaar steekt, maar dat er bij het indienen van een nota voor medicijnen gevraagd wordt naar een indicatiestelling door de medisch specialist, terwijl het consult waarin de medicatie werd voorgeschreven wel vergoed werd, lijkt mij niet geheel logisch, temeer VGZ als risicodrager optreedt en de medicatie in het verleden wel vergoedde.

E.J.A.G. uit Goirle, 27 februari 2014

Reactie Promovendum 28/02/2014

Beste heer Jans, ons serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om u verder te helpen.

Ik mis ma invoer alleen een overzichtsscherm cq status van ingediende declaraties. Dat geeft onzekerheid. Verder prima proces

AJ uit Hoofddorp, 26 februari 2014

Reactie Promovendum 26/02/2014

Beste heer Kortes, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Supersnelle en adequate service!

J.R. uit Gouda, 26 februari 2014

Vaak gaan we met gezin tegelijk naar tandarts, maar declareren moet p.p.
Als je dan p.p. de rekening upload krijg je per upload voor hele gezin antwoord incl.
gezinsleden waarvoor geen declaratie is opgevoerd. Moet logischer kunnen....

Manfred uit Den Haag, 25 februari 2014

Reactie Promovendum 26/02/2014

Beste Manfred, bedankt voor uw feedback. Wij nemen het mee in de verdere ontwikkelingen.

Het digitaal indienen ging simpel en vlot. Afhandeling binnen 5 dagen. Uitkering specificatie duidelijk opgesteld. Dus geen enkele wanklank van mijn kant.
Wel vind ik het jammer dat ik nog niet via de site alles kan inzien wat er betaald wordt voor mij. Maar dat schijnt binnenkort ook te kunnen.

J.H. uit Assen, 25 februari 2014

uitstekende en vlotte afhandeling van de ingediende nota.

N.W. uit Veenendaal, 25 februari 2014

snelle afhandeling, duidelijke specificatie

C. uit Ulft, 25 februari 2014

Wij hebben Promovendum ondermeer gekozen vanwege de complete Orthodontie vergoeding. In januari meteen een rekening voor het plaatsen van de onderbeugel van onze dochter: binnen een week vergoed en geregeld. Chapeau!! Dat online declareren is ECHT een uitkomst!!

Marylse uit Zeist, 25 februari 2014

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail